danone - komentarze |
Już po kotku Oglądałam taki super horror! Był taki straszny! Bł to ,,Statek Widmo" oglądałam go na dvd u Moniki ![]() ![]() cały czas tylko o nim myślałam! Był taki bialutki, miał czarną łatkę na oku i... i... miałam go tylko jeden dzień! ![]() Już się rozpłakałam! Tak jak nie wiem co... Spałam sobie po horroże, ale nie tego z komputera tylko po tym z moim kociaczkiem ! Narawdę jest mi przykro! He he ! Ale to nie wszystko własnie przedchwilom się obudziłam! I zgadnijcie... Kotek spał na moim brzuszku, ale co się stało, że nie zginoł kiedy spadł z dachu?? Później poszłam po Monikę i Danutę! Później okazało się, że Monika znalazła go na stosie siana! I sam wrucił do mnie, ale wcześniej nie mógł, bo zaplątał się w siano ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
04.03.2005 :: 12:37 :: aqn111.neoplus.adsl.tpnet.pl Moge ci pomuc ale jak nie wiesz jaka plec to chyba nie ale moze byc Łatek?? albo szczesciasz?? moze bedzie ci sie podobac a moze nie sama nie mam pomyslow do wymyslania imion.......:D Odpisz na bloga oki?? oczywiscie jak bedziesz miala czas czekam i jeszcze raz dziekuje ze mi zrobilas te gry na blogu itp. a bedziesz dzisiaj na gg?? Laura:) |
04.03.2005 :: 12:36 :: aqn111.neoplus.adsl.tpnet.pl Moge ci pomuc ale jak nie wiesz jaka plec to chyba nie ale moze byc Łatek?? albo szczesciasz?? moze bedzie ci sie podobac a moze nie sama nie mam pomyslow do wymyslania imion.......:D Odpisz na bloga oki?? oczywiscie jak bedziesz miala czas czekam i jeszcze raz dziekuje ze mi zrobilas te gry na blogu itp. a bedziesz dzisiaj na gg?? Laura:) |
02.03.2005 :: 17:20 :: dew66.neoplus.adsl.tpnet.pl Jak chłopiec to Maksio, a jak dziewczynka to Jessy. Co ty na to? |
02.03.2005 :: 15:29 :: sky-te.pai.net.pl kurczaczek ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |